Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

INCALZIRE PRIN PARDOSEALA

Incalzire prin parchet

Incalzirea prin parchet este ideala atat pentru constructiile noi cat si pentru renovari. Datorita grosimii scazute a acestui produs( min 17 mm grosime, 8mm de izolatie, 1mm pentru emitatorul thermalu si 8 mm sau mai mult pentru parchet) el se integreaza cu toate proiectele. Senzatia placuta de caldura se simte in mai putin de 30 de minute de la pornire.

Incalzire prin ciment traditional

Sistemul de incalzire prin ciment asigura incalzirea pentru case noi dar se poate integra foarte usor si in timpul unei renovari.Caldura se distribuie uniform pe toata suprafata solului si cu ajutorul sistemului radiant previne formarea zonelor reci si rezolva problema de integrare a tablourilor sau tapiteriilor. Cu incalizrea prin ciment economisiti spatiu prin eliminarea radiatoarelor sau a altor surse de incalzire. Acest sistem asigura un rezultat in termeni de confort termic, pentru un cost total de instalare si functionare foarte competitiv.

Incalzire pentru ciment lichid

Pentru a raspunde ingrijorarilor exprimate de arhitecti, firme de inginerie, precum si cerintelor de construire sau de renovare si chiar morale a persoanelor, societatea Thermalu a dezvoltat un sistem de incalzire rezistent la cimentul lichid fierbinte, sistem pe care vi-l punem si noi la dispozitie.

Incalzire prin gresie sau mocheta

Incalzirea prin gresie sau mocheta este ideala atat pentru constructiile noi cat si pentru renovari. Datorita grosimii reduse a sistemului (grosimea minima de 22 mm, 8 mm izolatia, 2 mm pentru emitatorul thermalu si 12 mm de gresie) se poate instala cu usurinta, integrandu-se perfect in toate proiectele. Acest sistem ofera un sentiment de bunastare, prin caldura uniforma si sanatosa pe care o elibereaza.

Incalzirea modulara

Compania Thermalu a dezvoltat un sistem revolutionar pentru incalzirea cladirilor vechi si a monumentelor religioase, fara a modifica structura cladirii si a realizat acest lucru cu un cost foarte competitiv. Acest sistem este solutia adecvata pentru cladiri cu tavane inalte si a caror structura nu poate fi modificata.

Incalzire cu dezapezire pentru terase

Acest sistem este un raspuns la grijile si cerintele hotelierilor, arhitectilor si firmelor de inginerie, deoarece acesta se poate instala atat cladirilor noi cat si in timpul renovarilor si ofera siguranta la interactiunea cu sursele de joasa tensiune. Aceasta solutie este menita sa mentina o temperatura pozitiva la suprafata teraselor expuse la zapada si inghet pentru a preveni acumularea de zapada sau gheata pe ele.

CR2